Poceo je jun: Ovo je ljubavna astro prognoza za sve znakove!

Poceo je jun: Ovo je ljubavna astro prognoza za sve znakove!

2024-06-01 Off By Admin

VAGA

Vreme je da ovaj period shvatite ozbiljno i da ga docekate spremno. Neko vas voli i nudice vam vezu, a vi prihvatite. Kricete svoja osecanja, mada necete biti ravnodusni. Prihvatite ljubav koja  ce vas preporoditi.

 

SKORPIJA

Vreme je da se i sami nadjete u fazi poboljsanja svoje ljubavne stro prognoze. To morate uciniti vi i niko osim vas. Vreme je da pronadjete srodnu dusu ili bar krenete u potragu za slicnom. Za sada samo simpatisete jednoga lava, pa ucinite nesto!

 

STRELAC

Samo sto se niste zaljubili u jednoga jarca, a to je vrlo skoro. Planuce ljubav na prvi pogled, i to ce vas vuci put visina. Volecete i biti voljeni, mada uz malo vise i paznje i srece, ali i snebivanja. Mudri ste, pa cete biti uporni.

 

JARAC

Zaljubicete se u strelca, ali necete mu se odmah odati. Vi ste neko ko se drzi po strani dok se ne uveri u sebe. Mada cete biti neodlucni, ipak cete u momentu popustiti. Necete moci da odolite njegovom sarmu, ali ni ocima punim ljubavi.

 

VODOLIJA

Ovo je period u kojem cete neumorno raditi. Od vas se ocekuje da budete spremni da podelite i vreme i obaveze. Moracete biti svestraniji i pokazati da cete odvojiti vreme i za ljubav i za posao. Ako se tako organizujete, vasa ljubavna astro prognoza ce biti lepa.

 

RIBE

Ucinite da se radujete i da budete svesni cinjenica. Nista se nece menjati ako sami ne uticete na promene. I u vasem zivotu je vreme za velike promene. Posebno kada je u pitanju vasa ljubavna astro prognoza. Vreme je za nove ljubavi i nova traganja za srecom.

Stranice: 1 2