Jun i desavanja koja nam donosi:Nekome sledi savrsen mesec!

Jun i desavanja koja nam donosi:Nekome sledi savrsen mesec!

2024-05-30 Off By Admin

 VAGA

Bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. To je poruka koju imamo za vas. U junu ce mnogo toga doci na svoje i vazno je da se bazirate na svoje zelje i potrebe. Pustite da idete ka svom cilju i treba da imate na umu da ce sve da se promeni jako brzo. Nemojte odustajati.

 

 SKORPIJA

Vazno je da  idete ka svom cilju. Jednom ovnu je stalo do vas toliko da nema toga sto nije u stanju da uradi za vas. Dakle jun moze da bude mesec za ljubav. Ako ste sada u vezi imajte na umu da nema nimalo sumnje da moze doci do prosidbe. Vazno je da idete ka svom cilju i da slusate svojes rce.

 

STRELAC

Konacno su pred vama dani tokom kojih cete stici do svog cilja. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Nema nimalo sumnje da je ovo period kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite, a to je prava ljubav. Jun ce biti mesec kada ce karma biti na vasoj strani i vi ste zasluzili sve to.

 

 JARAC

Bitno je da znate da je ovo period kada ne bi ste smeli da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Doci ce do toga da vam se javi neko iz proslosti. Neko je spoznao koliko vi zapravo vredite, i zeli da sa vama nastavi tamo gde je stao. Posvetite se onome do cega vam je zapravo stalo.

 

VODOLIJA

Bitno je da ne gledate u proslost.Tamo se nista nije promenilo. Nemojte verovati ako vam neko bude pricao o tome da se promenio, da je shvatio koliko vi vredite…  Ni u kom slucaju ne treba da obecavate ono sto ne zelite. Vasa sreca je neko ko ce tek uci u vas zivot. Jun nije mesec za pomirenja, ni za povratak na stare staze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Ljubav vam kuca na vrata. Moramo da kazemo da ce jun biti mesec kada cete dobiti ono do cega vam je stalo. Slobodne ribe ce se zaljubiti na prvi pogled, dok ce pripadnici vaseg znaka koje su sada u vezi dobiti dokaz necije ljubavi. Mozda cak i u vidu prstena.

Stranice: 1 2