Sreda,cetvrtak,petak:Tri dana za pravu ljubav slede!

Sreda,cetvrtak,petak:Tri dana za pravu ljubav slede!

2024-05-28 Off By Admin

 VAGA

Ovo je prilika da dobijete ono o cemu ste mastali. Vama sledi ljubav  jer ce vam neko na delu dokazati i pokazati svoje emocije.  Samo ucinite onako kako nalaze srce i ne brinite se. Ovo ce biti period kada ce sve biti moguce.

 

 SKORPIJA

Jasno je da su sada pred vama dani tokom kojih cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Vazno je da se ponasate u skladu sa svojim zeljama. Ovo je period kada je moguce da dobijete ono sto ste zeleli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jednom lavu stalo do vas. Da je odan, iskren, da je spreman da se bori za vas. Bice ovo period kada ce cuda biti moguca, a vi konacno srecni onako kako ste oduvek zeleli.

 

 JARAC

Ono sto treba da znate jeste da je bitno da ne obecavate mnogo. Cini se da sada mnogo i ocekujete. Bice ovo dani tokom kojih cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite, i sve ostalo je na vama, ali morate malo smanjiti ocekivanja.

 

VODOLIJA

Jednom lavu je stalo do vas. Voli vas na jedan poseban nacin. Sve ostalo je samo na vama. Nemojte odustajati od svojih planova i zelja. Sreca ce biti na vasoj strani i cini se da ce sve biti moguce u danima koji slede.

 

 RIBE

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je doslo vreme da dobijete ono sto zelite. Naredna tri dana ce doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Neko je spreman da vam u svemu bude podrska i da vas voli onako kako zelite.

Stranice: 1 2