Jarac: Moze biti car nad carevima uz malo vise hrabrosti i srece!

Jarac: Moze biti car nad carevima uz malo vise hrabrosti i srece!

2024-05-28 Off By Admin

Ljubav jarca je tako nezna i jaka, poput one o kojoj svi sanjaju, a nikad im se ne desi.

Ljubav jarceva je tako lepa i nezna, i skoro uvek obecavajuca. Ona garantuje  vernost u svakom pogledu. I zato ste i na emotivnom polju car nad carevima. Za razliku od radnog polja  gde ste odlican saradnik, ovde ste odlican zivotni drug. Partner za postovanje kojega svi vole i svi zele da sa njim dele  ceo zivot.

Dok ste na radnom polju vredni i uvek uspesni, na emotivnom polju ste jako pozrtvovani. Od vas se ocekuje da budete malo i sebi posveceni. Sebi licno, a ne samo i uvek drugima. I bas kao car nad carevima, uvek ste u sluzbi drugih. Ugadjate kolegama, i pomazete im da im bude sve dobro. Radite savesno cineci  da svima budete od pomoci i od koristi.

Isto se ponasate i na emotivnom polju. Srecan je onaj ko ce biti sa vama  i ko ce moci da vas upozna u punom svetlu. Svi ce shvatiti da ste pozrtvovani, da ste posebni i tolerantni. I jednom recju, prava ste osoba za pravu ljubav. Prava osoba  za saradnju u svakom pogledu. Za prijateljstvo i poznastvo, za kolegu i za partnera.

Posebni ste u svemu, ali opet se razlikujete od mnogih. Umete da slusate i da saslusate, za razliku od mnogih. Cak i ono sto nije za razumeti, vi se trudite da razumete. I spremni ste na maksimalnu toleranciju, dok vecina ne tolerise skoro pa nista.

I sve receno o vama, potvrdjuje samo da ste car nad carevima!

Stranice: 1 2