Tri sasvim obicna dana za neobicno lepa desavanja!

Tri sasvim obicna dana za neobicno lepa desavanja!

2024-05-27 Off By Admin

VAGA

Slede vam neobicno lepa desavanja za sasvim jednostavne dane. Jedna ce vam osoba i vedriti i oblaciti ove dane. Mada ste neko ko se lako miri sa svacim, ova ce vas sreca drzati iznenadjenim. Sebi necete verovati da vam se sreca desava.

 

SKORPIJA

Okrecete se boljim koracima, ali se niste jos snasli kojim. Morate da odredite neke prioritete i da napravite planove za dalje. Morate pokazati ozbiljnost i uhvatiti se u kostac sa zivotom. Ne mozete se vecno uzdati u pomoc jedne osobe.

 

STRELAC

Putovanje koje ste odgodili, iskrsnuce vam iznenada. Vasa sreca je da ce vam saputnik biti jedna odredjena osoba. Niste ni sanjali da vas cekaju neobicno lepa desavanja. Zaljubljeni ste jedno u drugo, ali ce se osecanja tek sada otkriti.

 

JARAC

Budite svesni sta cete i sta je ono sto zapravo morate. Zato idite korak po korak i bez zurbe. Izadjite iz zacaranog kruga u kojem ste, i odredite ciljeve. Najvaznije je da sebe postavite u prvi plan. Odvojite vazno od nevaznog i idite napred jedno po jedno.

 

VODOLIJA

Osecate se nemocno i neraspolozeno i to smeta i vama i vasoj okolini. Niste ni svesni da svojim blizima cinite lose svojim ponasanjem. Zato se trgnite i pokazite volju za nove korake i bolje raspolozenje. Mozda vas oraspolozi jedan bik.

 

RIBE

Dragi i razumni, a opet vredni  i nadmocni, zapecete za oko jednoj  vagi. Gleda vas dugo, ali do sada se nije desio susret oci u oci. Desice se ovih dana i to ce vas povesti boljim nadama i lepsem raspolozenju. Vasa ljubav u srcu tek ce da se rodi!

Stranice: 1 2