Tri sasvim obicna dana za neobicno lepa desavanja!

Tri sasvim obicna dana za neobicno lepa desavanja!

2024-05-27 Off By Admin

Pred vama su tri sasvim obicna dana za neobicno lepa desavanja!

OVAN

Bicete jasni i konkretni sto se tice vasih obaveza. Zato cete morati da se okrenete osobi od koje cete zahtevati i rad i disciplinu. Vasa sreca je da ce vam se rad isplatiti. Cekaju vas i neka neobicno lepa desavanja.

 

BIK

Pustite  brigu na veselje, jer ce ovo biti sasvim obicni dani. Sasvim obicna, za tako neobicno lepa desavanja. Vasa sreca ce da se pojavi u liku osobe dokoje ce biti stalo. Nesto neobicno lepo tek sledi.

 

BLIZANCI

Vasa sreca vas prati na novcanom planu ali ce ovo biti dani i za druga  iznenadjenja. Imacete mnogo radnih obaveza, ali vam nece biti teske. Neki vas saradnik ce se truditi da vam bude od pomoci. Svidjate mu se, a i vi necete biti ravnodusni.

 

RAK

Imate vec velike planove u glavi, ali nemate snage za njih. Sa jedne strane ste vec preumorni, a sa druge, trebace vam i hrabrosti. Morate pokazati svoj stav i konacno podici svoj glas. Sebe stavite u prvi plan.

 

LAV

Neobicno lepa desavanja tek slede, mada se ne nadate. Za vas su ovo dani kao i svi drugi, bez cilja i nade. Ipak ce vam njihovo trajanje da popuni osoba kojoj ste prestali da se nadate. Konacno ste ponovo na pocetku srece.

 

DEVICA

Vama tek slede neke odredjene stvari koje vas brinu. Mada se plasite  ishoda, na vasu srecu, sve ce biti bolje. Makar cete uzivati u nekim  odredjenim trenucima pred sobom. Gledajte da potraju i u narednim danima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2