Dani za zivotne prilike Skorpijama,Devici da shvati da je neko nije vredan…

Dani za zivotne prilike Skorpijama,Devici da shvati da je neko nije vredan…

2024-05-27 Off By Admin

VAGA

Odgovorite na sve obaveze koje vas cekaju. Moracete znati da odluke koje zelite doneti, moraju biti ispravne. U necemu ne smete da pogresite i ne bar ovoga puta. Budite oprezni sta odlucujete.

 

SKORPIJA

Pred vama su dani za nove zivotne prilike. Gledajte da ih iskoristite jer vam se ne pruzaju cesto. Vazno je da se pokazete u pravom svetlu i da uzivate. Jedan lik ce vam prici i vreme je da prepoznate  osecanja koja ce vam slati u pogledima.

 

STRELAC

Bice ovo turbulentan period za vas i budite spremni. Jedna ce osoba probati da vam nemetne svoja osecanja, ali budite oprezni. Zeli da vas zavede samo, pa se ne nadajte da ce vam pruziti iskrena osecanja.

 

JARAC

Za jedan dan cete se zaljubiti i bas prilikom susreta. Bice to fatalan susret koji vam se jos nije desio. Vase ce srce u momentu da prepozna svoju srodnu dusu. Slede vam prava ljubav i istinska sreca.

 

VODOLIJA

Imate mnogo posla i trcite za obavezama. Od vas se ocekuje da budete vredni i da ne kasnite sa rokovima. Nemojte sebi dozvoliti da vas opominju za ovo ili ono. Budite savesni kao i uvek, ali nemojte ni da radite za druge. Radite samo sto je vase.

 

RIBE

Neko vas ogovara, i mada vam je svejedno za to, ipak se ne osecate prijatno. Istina ili ne, ali ne zelite da bilo sta vezano za vas, dopre do jedne device. Svidja vam se i volite je, i sve sto zelite je da budete skupa.

Stranice: 1 2