Do 6. juna:Dani od Punog do Mladog meseca donece fatalne ljubavi i istinu koja ce slomiti necija srca!

Do 6. juna:Dani od Punog do Mladog meseca donece fatalne ljubavi i istinu koja ce slomiti necija srca!

2024-05-26 Off By Admin

VAGA

Bidite odlucni u onome sto vas ceka i sto morate da ucinite. Budite svesni novih razloga koje cete pretociti u delo. Imacete lep povod za bolja desavanja koja slede. Mada sumnjate u njih, samo sto se nisu pocele desavati lepse stvari.

 

SKORPIJA

Sta se desilo u vasem zivotu i zasto su se stvari tako brzo okrenule? Nije vam nista jasno i jos uvek trazite krivca za sve. Mozda je najbolje od svega da potrazite istinu i da znate da ste oboje krivi za kraj vase veze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Sve sanse koje vam se budu ukazale, iskoristite. Nemojte samo da se bavite svojim poslom. Vreme je za istinu da ste zaljubljeni u nekoga i pokazite u koga. Bice vam uzvracena osecanja. Jos uvek vas prati sreca.

 

JARAC

Dani fatalne ljubavi su pred vama i ovo ce biti dani vase ljubavi. Taman da se zna i koga volite i koga zelite za partnera. Ovo ce biti dani uzjamne ljubavi i mozete se radovati kao nikada pre.

 

VODOLIJA

Vreme je da pokusate da prihvatite istinu, kakva god da je. Mada vam se  cini da za vas ona nece biti lepa, bolje je da znate na cemu ste. Ako ste do sada ziveli sa laznom nadom, od sada uvek trazite istinu u svemu.

 

RIBE

Vama ce vreme fatalne ljubavi da donese istinu da ste po prvi put iskreno zaljubljeni. Oseticete da je ovo vasa prva prava ljubav koja nema kraja.  Ucinite sve da vasa ljubav zazivi i da se oboje hvalite srecom.

Stranice: 1 2