Do 6. juna:Dani od Punog do Mladog meseca donece fatalne ljubavi i istinu koja ce slomiti necija srca!

Do 6. juna:Dani od Punog do Mladog meseca donece fatalne ljubavi i istinu koja ce slomiti necija srca!

2024-05-26 Off By Admin

Dani od punog do mladog meseca donece fatalne ljubavi, ali i istinu koja ce slomiti necija srca!

OVAN

Nista ne brinete iduci pravo i boreci se sa svojim  obavezama. Dani koji slede ce doneti niz promena. I dalje cete ih ispunjavati i truditi se da to cinite u roku. Zato cete jedino zeleti da saznate pravu istinu sto ste tice necega sto vas muci. Mozda bas istinu koja moze slomiti srce.

 

BIK

Mozete pricati sto vam je volja i tako stititi licne interese. Od vas se ceka da se postavite odgovornije i zrelije. Zalud pricate ono sto vama odgovara, kada svi oko vas znaju pravi istinu. Sami ste sebi ucinili stetu i pogresili svesno. Pricate drugo, tu istinu ne smete ni sebi priznati. Bice ovo zanimljivi dani.

 

BLIZANCI

Nervirate se dok oko vas sve zivi i vreme tece kao reka. Pocnite da cenite vreme i da ne dangubite previse. Vreme je da pocnete da mislite osebi i licnim interesima. Ovaj dan, kao i svaki naredni koji propustate, nece se vratiti nikada vise.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ne slutite da ce doci donecega sto ce vas izbaciti iz ravnoteze. Za vas ce ovo biti i ostati dani fatalne ljubavi. Ne trazite povoda za uzivanje. Jasno da ce fatalni susret da preokrene ceo vas zivot.

 

LAV

Ne ide vam sa osobom do koje vamje stalo i koju tajno volite. I zasto tajno, ako je volite koliko se hvalite. Vreme je za istinu da se zna  i koga volite i koliko volite. Ne gusite osecanja, vec ih ispoljite u prvoj prilici.

 

DEVICA

Ovo je vreme fatalne ljubavi koja ce se desiti i vama. Mada ste zakleti da se necete zaljubljivati, bas ce vam se desiti. Jedan iznenadan susret ce za vas da bude presudan za ove dane. Bice ovo dani fatalne ljubavi kakvu jos niste doziveli.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2