Ljubav u sedmici od 27.maja do 3.juna:Evo ko ce se zaljubiti!

Ljubav u sedmici od 27.maja do 3.juna:Evo ko ce se zaljubiti!

2024-05-26 Off By Admin

VAGA

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Da imate nekoga ko ce vas voleti. Nekoga na koga cete moci da se oslonite,a sve ostalo je samo na vama. Bice ovo period kada cete spoznati sta je ono sto zelite. Neka ovo budu dani kada ce ljubav konacno da pobedi, vi ste to zasluzili.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Nemojte zaboraviti da je pitanje vaseg zivota u vasim rukama. Postoji neko ko sa vama zeli jos jednu sansu. Ostalo je samo na vama. Ali, treba da znate da je nekome iskreno stalo, i da ce ova sedmica biti vasa nova sansa za ljubav.

 

 STRELAC

Vreme je da se zaljubite. U ovoj sedmici ce doci do toga da vam neko dokaze svoju ljubav na delu. Nemojte odustajati od onog sto naumite i dozvolite da vas vodi vase srce. Bitno je da znate da cete moci da kazete da imate vise nego sto zelite.

 

JARAC

Konacno vam karma sprema poklon iznenadjenja. U ovoj sedmici ce doci do toga da dobijete ono do cega vam je stalo. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Bas zato sto ste dobar covek-doslo je vreme da za to budete i nagradjeni. Sledi prava sreca.

 

VODOLIJA

Nemojte zaboraviti sta je ono sto zelite. I nemojte da odustajete od onog sto naumite. Nekome je iskreno stalo do vas i vazno je da znate da je pitanje vase srece u vasim rukama. Istina je da ce ovo biti vrlo zanimljiv period za vas.

 

 RIBE

U ovoj sedmici cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Sve ostalo je na vama. Pustite da vas vodi vase srce. Znak ste koji ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo. Sledi vam prilika da se ostvare zelje.

Stranice: 1 2