Posledice punog meseca koji je bio 23.maja su velike:Posebno za ove znakove!

Posledice punog meseca koji je bio 23.maja su velike:Posebno za ove znakove!

2024-05-24 Off By Admin

LAV

Dragi lavovi, stize vas kajanje. Moramo da kazemo da je vas problem to sto cete kasno shvatiti koliko ste zapravo bili voljeni. Vi ste imali nekoga ko je bio spreman da vas voli, nekoga ko je bio spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu, na pravi nacin. No, vama je sve to bilo malo. Kao da vas je ljubav te osobe na neki nacin sprecavala da budete srecni. Ta osoba je otisla dalje, krenula ka nekome ko nikada nece biti kao vi, a vama slede dani kada cete spoznati koliko ste pogresili. Posledice punog meseca ce u vasem slucaju biti takve da cete se silno kajati sto ste dozvolili da neko tako poseban ode iz vaseg zivota.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moguce je da cete pozeleti da vratite vreme, ali to nece biti moguce, i zao nam je zbog toga. Jer, kada ne znate da cenite ono sto imate, znajte da ce biti neko ko ce to umeti i znati.

Imajte na umu da je moguce da ce posledice mladog meseca po vas znak biti takve da cete napokon nauciti jednu vaznu zivotnu lekciju. Da  cenite ono sto imate, da cenite neciju ljubav, nekoga ko ce biti spreman da vas voli na pravi nacin.

Imali ste takvu osobu, i sada vam slede dani kada cete se kajati, i zeleti da vratite vreme. No, vreme se ne vraca, i zato sada samo mozete da nastavite dalje, i cekate da u vas zivot udje neko ciju cete ljubav znati da cenite.

Stranice: 1 2