Ovan zeljan ljubavi,Rak usamljen,dok neki pate jer ne mogu vratiti vreme…

Ovan zeljan ljubavi,Rak usamljen,dok neki pate jer ne mogu vratiti vreme…

2024-05-24 Off By Admin

VAGA

Pred vama je odluka koju morate doneti odmah. Nemojte se premisljati sto se tice jedne osobe. Vasa osecanja vas vode ka njoj, pa zasto da gusite svoja osecanja. Vase srce voli i nemate se sta ustrucavati.

 

SKORPIJA

Vasa ljubav je u srcu i bila i ostala, i jos je ne ugasla. I dalje volite svoju bivsu ljubav, ali znate da je kasno za nove sanse. Tesko vam je sto ne mozete vratiti vreme unazad. Jasno da morate poci napred i gledati buducnosti u oci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Sve dok se ne resite na nove korake, nemojte ni da se nadate sreci. Sami morate da ucinite konacan korak. Neko vam je vec u srcu, i ucinite sve da i vi budete u njegovom srcu. Nemojte da cekate na srecu, sami se izborite za nju.

 

JARAC

Vasa sreca je da se  mozete upustiti u nove avanture. Nije da ste avanturista, ali vam sledi lepa romansa. Desice vam se tako luda ljubav koja ce vas poneti ka sreci. Od vas se ceka da se prepustite sreci i da poslusate svoje srce.

 

VODOLIJA

Imate u vidu bolnu proslost i nikako da se oslobodite. Vreme je da krenete napred u lepse dane i bolju sadasnjost. Sve dok mislite o proslosti, necete biti srecni. Vasa osecanja ce morati da se baziraju na sadasnjost. I na bolju buducnost.

 

RIBE

Bicete u zizi interesovanja jednoga strelca. Cim vasa bude ugledao, zaljubice se, pa ga nemojte izbegavati. Budite svesni radosti koja vas ceka jer nova ljubav ce vam je doneti. I verovali ili ne, nova ljubav samo sto vam se nije desila!

Stranice: 1 2