Naredna tri dana:Zivot ovih znakova se menja iz korena jer im se pruzaju savrsene sanse!

Naredna tri dana:Zivot ovih znakova se menja iz korena jer im se pruzaju savrsene sanse!

2024-05-24 Off By Admin

VAGA

Bice ovo tri dana za neke vaznije odluke.  Sreca je vasa sto niste brzopleti, i sto ste mnogo razmisljali.  Od vas se ceka da budete odgovorni i odlucni, i kao i uvek oprezni. Ove ce odluke da promene vas zivot iz korena.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Moracete postati zreli i odgovorniji sto se tice vaznijih odluka. Za sada ste mogli da ih menajte, da ih donosite i krsite. Od sada cete morati biti pri onome sto odlucite, bez obzira na sve okolnosti.

 

STRELAC

I tudje misljenje vas nece mnogo zanimati,mada ce vam ovih dana biti  za vratom. zasto uopste slusdate sta drugi misle? Pokazite da cete ciniti sve sto hocete i da vas ne zanima  ni misljenje blizih, a kamoli dokonih ljudi.

 

JARAC

Mozete se udruziti sa jednom osobom koja i sama to zeli. Pruzite joj priliku da i sama oseti da ni vi niste ravnodusni. Mozda je na pomolu nova ljubav koju jos uvek ne slutite. U najavi luda ljubav.

 

VODOLIJA

Niste svesni cinjenica koje su tu, pa je vreme da se pomirite. Osecanja su vam pomesana i budite spremni da ih sredite. Ovi su dani savrsena sansa da ih sredite i da odvojite prioritete.

 

RIBE

Idite za onim za kojim vam kuca srce, a ne za onim za kojim vas razum upucuje. Vreme je da krsite bonton i da idete za srcem. Samo sledite njegov put i budite ono sto vi zelite da budete. Ne ono sto drugi zele od vas.

Stranice: 1 2