Naredna tri dana:Zivot ovih znakova se menja iz korena jer im se pruzaju savrsene sanse!

Naredna tri dana:Zivot ovih znakova se menja iz korena jer im se pruzaju savrsene sanse!

2024-05-24 Off By Admin

Zivot ovih zodijaka se menja iz korena jer im slede savrsene sanse!

OVAN

Naredna tri dana itekako donose promene. Vasa sreca ce da bude na prvom mestu i ovih dana sve cinite za nju.  Nadate se da ce vam se posreciti, pa cak cete i licno doprineti jednom susretu. Nikada niste bili nametljivi, ali ako treba bicete! Pruza vam se savrsena sansa.

 

BIK

Vreme je da se vas zivot menja iz korena. Ako se sami ne potrudite da vam bude bolje, bice samo jos gore. Nemate izbora, ali vam se pruza savrsena sansa za srecu. Ako nikada niste zaigrali na sve ili nista, sada je vreme. Naredna tri dana ce doneti iznenadjenja.

 

BLIZANCI

Budite svesni sta morate dalje, ali i kako. Vreme je da shvatite da svojom ljutnjom i nervozom, samo sebi stetite. Jedna bliska osoba pati zbog vaseg ponasanja. Naucite da se mirite sa odredjenim cinjenicama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Nista od vase srece, a tako ste lepe planove pravili u glavi. Sami ste sebi obecali da cete menjati sve sto vam smeta. Neka ovi dani budu savrsena prilika za promene. Zivot moze da vam se menja iz korena, samo treba vasu cvrstu volju.

 

LAV

Osecate se izigranim jer vas stize  karma, a mislite nepravedno.  Da li ste znali da covek ne moze da utice na desavanja koja zivot nosi? Ovo su dani da shvatite da neke stvari morate da prihvatite, bilo pravedno ili nepravedno!

 

DEVICA

Od vas se ceka da budete voljni i da se opredelite. Nemojte vise da tolerisete partneru, bar ono sto nije za toleranciju. Imate dobro srce pa vas iskoristava, bez pomisli kako je vama. Ili ce vas ceniti, ili cete najaviti kraj!  Recite mu to! Vi cete da menjate zivot iz korena!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2