Ljubav i novac u prvoj polovini juna: Neko ce uzivati na oba polja,a neki ce i dalje da mastaju o sreci!

Ljubav i novac u prvoj polovini juna: Neko ce uzivati na oba polja,a neki ce i dalje da mastaju o sreci!

2024-05-24 Off By Admin

VAGA

Radicete i zato se ne plasite  za svoje novcane prilike. Ipak cete se zato brinuti za svoje srce. Kako vam se cini ono se zaljubljuje, a za vas to deluje kao nemoguca ljubav. Cinite sto mozete da vam uspe i ne predajite se!

 

SKORPIJA

Vasa je ljubav pod znakom razmatranja i ucinite nesto po tom pitanju. Vasa sreca je tako lepa i moze biti i trajna ako se potrudite. Recite sta hocete, ali i sta zelite i potrudite se da to i poboljsate. Novac vam i dalje nece biti problem.

 

STRELAC

Niste ni svesni sta vas ceka, i sta je ono sto biste mogli da postignete. Vas novac ce moci da bude od koristi za troskove koje cete imati. Ipak ce vase emotivno polje moci da se znatno poboljsa i to sa onom koju bas zelite za sebe.

 

JARAC

Budite svesni da cete moci da se pohvalite. Vase novcano stanje ce se popraviti jer cete raditi, i imacete solidno. Ipak ce i vasa osecanja da uskoro budu otvorena prema svima. Posebno prema jednoj vodoliji.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Budite spremni da se mirite sa odredjenim cinjenicama. Vasa sreca ce morati da saceka u svakom pogledu. Necete imati velika ocekivanja, ali ce vasa potrazivanja moci da pokriju vase zarade. Budite svesni da morate poraditi na emotivnom polju.

 

RIBE

Okrenite se oko sebe i budite odlucni da radite i ne dajte se zamajavati.  Ako radite imacete, pa neka vas to tesi. Mada vam nece biti lako, ipak ce vam se rad isplatiti. Posto cete sa novcem biti zadovoljni, ucinite nesto da vam se posreci i emotivno. Prva polovina juna ce biti zanimljiva.

Stranice: 1 2