Vaga u dilemi, Lava stize karma, Rakovima lepsi dani…

Vaga u dilemi, Lava stize karma, Rakovima lepsi dani…

2024-05-23 Off By Admin

VAGA

Samo da se resite jedne dileme u kojoj ste i osecate da ce biti lakse. Bas kao da ce njenim resenjem da nestanu sve brige sveta. Vreme je da se usmerite nekim otvorenim sugestijama i da pokazete sta mislite o svemu.

 

SKORPIJA

Malo srece, malo tuge, malo mirni, malo spremni na rasprave! To vam se desava i takvi ce biti ovi dani. Vase ce raspolozenje da bude jako promenljivo. I mozda je red da se stabilizujete ili da otkrijete razlog takvog raspolozenja!

 

STRELAC

Htecete mnogo toga i to ce vas pratiti sve ove dane. Vreme je da pokazete da mozete mnogo, ali zasto se dokazujete? To se ljubav sunja u vasem srcu i zelite pokazati da ste najbolji. Znate vi kome se dokazujete, samo krijete to ime!

JARAC

Pokazite da ste vredniji od mnogih koji vas zanemaruju. Vase srce kuca za jednu osobu i njoj cete se predstaviti kao vredni paznje. Verujte da vam sledi nova emotivna veza. Nece ni ona biti ravnodusna, ne morate se dokazivati.

 

VODOLIJA

Ljubav je ono sto gubite  i ne mozete ad se mirite sa tim gubitkom. Vasa osecanja su podeljena jer volite na dve strane. Nikako da se izborite koga volite vise, i cega vam je vise zao. Opredelite se, ne idite kako vetar navija!

 

RIBE

Samo hrabro napred, jer vec imate planove za dalje. Budite odlucni da radite, ali i da znate da cete biti nagradjeni. Vazno je da ispunjavate svoje planove i da cinite svojom voljom nove korake. Ceka vas uspeh ovih dana cega god se prihvatite.

Stranice: 1 2