Petak, subota i nedelja donose iznenadjenje na emotivnom polju!

Petak, subota i nedelja donose iznenadjenje na emotivnom polju!

2024-05-23 Off By Admin

VAGA

Budite odlucni u onome sto hocete i nemojte niko da vas remeti.Vase odluke morate da donesete sami od sebe, bez icijieg udela. Samo se postavite u situaciju iz koje nemate izlaz i sve cete sami da resite.

 

SKORPIJA

Moracete se postaviti vrlo odmereno, ali opet kulturno. Ne dozvolite da vas neko izbaci iz takta. Verujte da to jedna ooba pokusava vec duze vreme. Priredite joj iznenadjenje svojim stavom, jer ona ceka da se svadjate.

 

STRELAC

Pokazite da cete se znati snaci i ad cete  uhvatiti dobar pravac. Ako ste i gresili do sada, od sada cete znati sta vam je ciniti. Jedna riba vam je u srcu, ali izgleda da vi niste njoj. Vreme je za iznenadjenje, da je prosto naterate ad se i ona zaljubi u vas.

 

JARAC

Ne slutite dobrome, ali manite se nekih losih misli.Ovo su dani vasih obaveza koje su obimne, ali cete ih odraditi. Bicete hvaljeni od  jedne osobe, pa cete tako da konacno ulijete dugo cekano samopouzdanje.

 

VODOLIJA

Mozda ce doci vreme za zamenu uloga. Uskoro ce se vase tuge pretvoriti u zaborav. I bilo je vreme da se vas zivot menja za trista stepeni. I konacno cete moci da se obradujete necemu posebnom.Tek cete videti i sta je to i cemu radovanje.

 

RIBE

Ako i niste odmarali ovih dana, sada je pravo vreme da se odmorite. Vasa sreca ce da konacno procveta na vasem emotivnom polju.Od vas zavise vasi planovi vezani za jednu osobu sa kojom cete uci u vezu.

Stranice: 1 2