Astro prognoza: U zadnjim danima maja, zvezde vide novcanu srecu, ali i ljubavne probleme i tugu ovim znacima!

Astro prognoza: U zadnjim danima maja, zvezde vide novcanu srecu, ali i ljubavne probleme i tugu ovim znacima!

2024-05-23 Off By Admin

Ako ste u teskoj poziciji, ne brinite jer cete imati novcanu srecu u danima sto slede…

BLIZANCI

Ako mislite da ne mozete vise da se borite, ne oklevajte. Ili ako ste u losoj poziciji, ne brinite. Svakako da vam nije dobro i da se osecate u bezizlaznoj poziciji. Ipak ne zaboravite da je uvek u takvim situacijama, sreca na vasoj strani.

Verovali ili ne, uvek vam je tako, i svaki put vas posluzi sreca. Tako cete i u ovim danima imati novcanu srecu, tako da se mozete opustiti. Taman tamo gde ste morali da se pokazete, posluzice vas neverovatna sreca.

Prati vas jedan duzi period i uvek ste  spremni da zahvalite karmi na tome. Mada cete raditi mnogo, mnogo cete biti i obradovani.

RAK

Na vasem zivotnom polju sve je moguce, pa cak i nemoguce. Jedino ste vi istrajavali i uvek bili odlucni sta cete i kako morate. I ovi dani vam se svode na to da se okrenete boljim koracima. Od vas se ceka da date rezultate.

I pored ogromnih obaveza, vi cete imati ljubavne probleme. Partner se u zadnje vreme ponasa nekako izgubljeno i zbunjeno, a nije do vas. Neke njegove reakcije vas i brinu, pa se pitate sta se sa njim zbiva.

Ocigledno da su neki jaki razlozi, pa pored svih obaveza, brinete i o njemu. Sami snosite ogroman zivotni teret i odgovornost, kao da imate sto zivota.

Probajte da saznate nesto o tome i tako spasete svoje emotivno polje.

Stranice: 1 2