Savet horoskopa za svaki zodijak: Cega se paziti i kako postupiti u periodu koji sledi!!

Savet horoskopa za svaki zodijak: Cega se paziti i kako postupiti u periodu koji sledi!!

2024-05-22 Off By Admin

VAGA

Moracete  da vladate drugacije i biti sigurni u sebe. Znati da se ispravno postavite. Do sada ste bili neodlucni, samo zato sto niste hteli da zurite. Sada je vreme da vase odluke budu brze, jasne i konkretne. Savet je samo da nastupate odlucno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vreme je da razdvojite prioritete, a savet horoskopa da prihvatite cinjenice.  Vreme je da pokazete zrelost koja se od vas trazi. Podrska vam je bio jedan blizanac i vreme je da da pocnete neke odluke da donosite sami. Bez podrske i pomoci.

 

STRELAC

Ne morate bas u svemu uspeti i ne postavljajte sebi tako visoke ciljeve. Jednom recju, ne mora sve sto pozelite da imate, ma koliko mocni bili. Savet je da ne letite visoko, jer ce vam biti lakse ako negde ne uspete.

 

JARAC

Samo idite zua svojim srcem i ne bojte se osecanja. Pred vama je ljubav kojoj se nadate, i bice vam ostvarena. Savet je da ne uporedjujete sadasnjeg i bivseg partnera. Krenite od nule i gradite ljubavlju svoj emotivni svet. I ne osvrcite se u proslost.

 

VODOLIJA

Niko vas ne moze naterati da se povucete, ako to sami necete. Znate biti jako tvrdoglavi, i moracete da popustite. Vama je potrebno da se usaglasite sa jednim blizancem, a ne da se ponasate kao da ste rivali. Znajte da je ljubav prihvatanje, a ne rivalstvo.

 

RIBE

Vasa osecanja ce morati da budu mnogo konkretnija. Neko zeli da se izjasnite, a vi to ne cinite. Savet je da budete otvoreni i iznesete svoje planove i zelje. Tako cete pomoci drugoj strani da zna na cemu je sa vama. Da li da planira buducnost, ili da vas otpise.

Stranice: 1 2