Bik krece od nule,a ovim znacima odluke od kojih ce zavisiti njihova sreca!

Bik krece od nule,a ovim znacima odluke od kojih ce zavisiti njihova sreca!

2024-05-22 Off By Admin

VAGA

Budite odlucni da znate sta cete, jer na vas ceka odluka. Bojite se da ne pogresite, a od te odluke zavisi vasa sreca. Zato se okrenite napred i jednom definitivno resite sta cete dalje.

 

SKORPIJA

Vasa emocija je tako nestabilna da cete morati biti konkretniji. Morate se opredeliti i pokazati sta vam je najvaznije. Od vase ljubavi prema jednoj osobi zavisi bas sve. Niste ni svesni da ce druga strana da ucini odlucujuci korak.

 

STRELAC

Krenulo vas je pa ce vam zelja postati poznastvo sa jednom ribom.  Imacete priliku da budete odlucni da joj pridjete. Deluje da ce to poznastvo biti samo korak po prave ljubavi. Ceka vas emotivna veza sasvim brzo.

 

JARAC

Okrenite se svome cilju i ne pustajte nikome da vas uznemirava. Jedna bliska osoba pokusava da vam napakosti i samo trazi nacina kako! Vi budite okrenuti u svome pravcu, ali budite vrlo oprezni da otkrijete o kome se radi.

 

VODOLIJA

Od vas se ceka da spustite loptu i da svoj ponos malo povucete. Samo tako cete uspeti da ostvarite nesto do cega vam je stalo. Neko to ocekuje od vas i vreme je da mu i ispunite na volju. Nemojte se tvrdoglaviti.

 

RIBE

Jedan lepi strelac vas je zaveo i osecate da zeli poznastvo sa vama. Nemojte da izbegavate jer ni sami necete biti ravnodusni. Ako govorimo o osecanjima, ni vi niste ravnodusni. Upoznacete se misleci da je samo poznastvo, ali vam sledi ljubav. Prava ljubav.

Stranice: 1 2