Nece samo Strelci biti srecni: Neptun-planeta snova, ostvarice zelje i ovih zodijaka!

Nece samo Strelci biti srecni: Neptun-planeta snova, ostvarice zelje i ovih zodijaka!

2024-05-21 Off By Admin

VAGA

Pokazite da cete biti odvazni i smeli za najvaznije odluke. Planeta snova vam ispunjava zelje i nadajte se da cete imati podrsku. Nemojte se kolebati  i pokazite da ste  spremni da budete vazni. Krenuce vam po planu, ali neocekivano.

 

SKORPIJA

Nece ni vama biti tako lose, ali ste zapali u monotoniju. Sve vam se svelo na posao i kucu. Moracete da odvojite neke zelje i da nadjete neke prioritete. Morate znati neki odredjeniji cilj. Pokrenite se malo, zivot tece.

 

STRELAC

Pun mesec je u vasem znaku od sutra i radujte se. Kod vas je sreca u najavi, i verujte da ce vam se posreciti. Ovo su dani u kojem ce se ispunjavati vase zelje. Radicete, ali cete biti i spremni za ostvarenje nekih snova.

 

JARAC

Vas cekaju neki novi dani i moracete da pokazete zube. Vreme je da se  i sami istaknete u prvi plan i da tacno znate sta vam je cilj. Ne dajte da vas pokolebaju neke osobe u vasoj blizini. Jako su ljubomorne na vas, i cinice to.

 

VODOLIJA

Mozda cete morati da spustite loptu, pa hteli ili ne hteli to. Od vas se ceka  da se povucete i da se ne tvrdoglavite koliko ste navikli. I verujte da vam i ne preostaje nista drugo, osim da popustite za svoje dobro.

 

RIBE

Vasa ljubav  ce da dodje do izrazaja i radujte se. Vasa osecanja ce konacno imati priliku da isplivaju na videlo. Vreme je na vasoj strani, pa cinite sve da se srede vase misli i vase emocije. Recite da je volite ,onoj koja to i ocekuje.

Stranice: 1 2