Nece samo Strelci biti srecni: Neptun-planeta snova, ostvarice zelje i ovih zodijaka!

Nece samo Strelci biti srecni: Neptun-planeta snova, ostvarice zelje i ovih zodijaka!

2024-05-21 Off By Admin

Nece samo Strelci biti srecni! Neptun, planeta snova, ostvarice zelje i ovih zodijaka! Slede ispunjenja zelja ovih znakova.

OVAN

Sutra je pun mesec u Strelcu, ali ne mislite da ce samo Strelci biti srecni. Vreme je za ispunjenje snova, i jos necijih zelja. Sto se vas tice, bicete neko ko ce se na emotivnom planu pokusati da ostvari.

 

BIK

Vasa situacija nece biti najbolja, ali sami ste krivi. Pokazite da cete se malo potruditi da popravite stvari. Nije vam bolje, ali se potrudite da vam bolje bude. Verujte da ce vam biti podrska planeta snova koja pocinje da vlada.

 

BLIZANCI

Vasa prilika je takva da ste ovih dana pod srecnom zvezdom. Prati vas novcana sreca i dalje cete je imati. Ovo je stvaran period u kojem osecate kao da sanjate. Planeta snova kao da vas je uzela pod zastitu na neko vreme. A vreme je i za vase zelje.

 

RAK

Budite neko ko ce da pusti svoj glas i pokaze  koliko vredi. Od vas se ceka da budete mnogo odlucniji i mnogo odvazniji. Posto se oko vas neki ponasaju kao da imaju kule i gradove, mozete i vi. Zasto da losiji uzivaju u  vasim poenima?

 

LAV

Budite mnogo raspolozeniji i pokazite vise volje. Neko vas vodi putem boljih dana, ali nemate hrabrosti. Dovoljno bi bilo da je bar ne ignorisete. I da znate, zalud je volite, ako to krijete. Vreme je za ispunjenje zelja.

 

DEVICA

Budite voljni da se okrenete ka malo svetlijim danima. Mada ste imali tezi period, vreme je za bolje dane. Ovo ce biti period za bolje zelje, i vreme je da se one i ostvaruju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2