Ponedeljak,utorak,sreda:Pocetak sedmice ce biti sjajan za ove znakove!

Ponedeljak,utorak,sreda:Pocetak sedmice ce biti sjajan za ove znakove!

2024-05-19 0 By Admin

VAGA

Moramo reci da je doslo vreme da uzivate u svemu sto sledi. Bice ovo dani za velike stvari. Jednom raku ste vazni i dragi. Ostanite ono sto jeste i pustite da vase srce odluci sta je ono sto vam treba. Od vas sada mnogo zavisi.

 

SKORPIJA

Jako je vazno da kazemo da ste voljeni. Da je ovo period za ljubav. Ono sto treba da znate jeste da cete imati srece vise nego sto mislite. U vas zivot se konacno vraca jedna osoba iz proslosti koju ste oduvek voleli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Moramo da naglasimo da je doslo vreme za emocije. Ostalo je samo na vama.  Uzivajte u svemu sto sledi. Jasno je da ste nekome dragi i da postoji neko ko je spreman da vam svoju emociju dokaze na delu. Mislite o tome.

 

JARAC

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ce ovo biti dani za ljubav. Sreca vama konacno sledi. Jednom raku ste vazni i dragi i on je spreman da se bori da vas usreci. Nemojte ocekivati mnogo ali uzivajte u onome sto vam se nudi.

 

VODOLIJA

Ljubomora vam je veliki problem. Ali je jasno da nema razloga da sumnjate u voljenu osobu. Doslo je vreme da se zapitate sta zelite i da znate da je neko spreman da vam u svemu bude podrska. Nemojte kvariti srecu koju sada imate…

 

RIBE

Pocetak sedmice donosi ljubav i radost. Vi ste zodijak koji ce moci da kaze da mu se ostvarila najveca zelja. Samo krenite ka svom cilju i znajte da nema sumnje da ce promene da uslede. Nemojte odustajati od svojih zamisli.

Stranice: 1 2