Od 20. do 31.maja,ovi zodijaci ce snositi posledice licnih gresaka!

Od 20. do 31.maja,ovi zodijaci ce snositi posledice licnih gresaka!

2024-05-19 Off By Admin

VAGA

Uskoro cete se moci snaci i biti jasni sa svojim ciljevima.Vasi ce prioriteti da budu ispred svega i necete se nikome sklanjati. Dugo ste gledali da nikoga ne ugrozite, i da nikoga ne ostetite. Da li ste ostetili sebe? Razmislite o tome!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Verujete da nece biti znatnih promena i tu ste u pravu. Od vas se ceka da nastavite sa obavezama. Neko ce vam jako zameriti sto mu ne posvecujete vreme i nikako ne pomazete.

 

STRELAC

Budite bez brige sto se tice vasih obaveza. I dalje cete biti vredni i obavljati sto se od vas ocekuje. Neko vas posmatra sa radoznaloscu malog deteta. Mozda na pomolu novo poznastvo cija ce posledica biti nova emotivna veza.

 

JARAC

Ispascete naivni pred jednom ribom sto cete pokazati srce na dlanu. Jednostavno cete se zaljubiti i to  necete ni pokusavati da sakrijete. Verujete da ce vam biti uzvracena osecanja, a shvaticete da ste samo broj u njegovom zivotu. U narednim danima maja cete nauciti lekciju.

 

VODOLIJA

Budite spremni da se odlucite  na nove korake. Nemojte da vise stojite u mestu dok oko vas zivot kljuca. Dajte sebi malo razoga za bolje raspolozenje.  Vreme je da se sami izborite za licnu srecu.

 

RIBE

Kod vas ce se menjati raspolozenja i vreme je da shvatite i zasto. Okrenite se boljem koraku koji ce vas uciniti i zaposlenijim i raspolozenijim. Nije dobro da se okrecete od promena, kada bi vam donele mnogo sta bolje.

Stranice: 1 2