Od 20. do 31.maja,ovi zodijaci ce snositi posledice licnih gresaka!

Od 20. do 31.maja,ovi zodijaci ce snositi posledice licnih gresaka!

2024-05-19 Off By Admin

Ovo su zodijaci koji ce snositi posledice licnih gresaka i to u periodu od 20. do 31.maja!

OVAN

Do 31.maja slede promene. Ne ostaje vam mnogo obaveza da biste ih zavrsili ovih dana. Zato se radujte sto cete moci da se okrenete u boljem smeru. Konacno vam ide  po planu i ne plasite se da ce biti losih rezultata i lose posledice.

 

BIK

Okrecete novo kolo srece, a kakvo li ce biti, pitanje je. Tek cete videti sta vas ceka zbog ishitrene odluke koju ste doneli. Hvatace vas nervoza zbog novcane krize u koju zapadate. Bice to posledice vase licne greske, i ishitrene odluke.

 

BLIZANCI

Vode vas misli u bolje predele i jednim lepim ocima. Mozda to nova ljubav kuca na vrata vaseg srca! Na vama je samo da prihvatite da se polako, ali sigurno zaljubljujete. Vase misli sto lete toj osobi, ciste su posledice  vasih osecanja. U narednim danima maja ce sve biti moguce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Budite bar malo posveceni sebi i znajte da to morate. Cak i da imate vreme za sebe, moracete ga naci. Ako se toliko predano brinete o svemu, zasto ne biste poveli racuna i o sebi? Da vas ne bi cekale posedice, morate delovati odmah.

 

LAV

Cucete nesto sto vam se nece svideti, ali se nadate da nije istina. Nemojte reagovati nikako, sve dok ne saznate pravu istinu. Neka vas ovi dani povedu u smeru saznanja koja cete uslisiti. Vreme je za pravu istinu.

 

DEVICA

Suvise vam je tesko u dusi, i samo vi znate i kako vam je i zasto.Tek zbog koga, pred vama je vreme da se i pokaze! Ako mislite da ce vam biti lakse, poverite se nekome. Jedan vam je rak covek od poverenja. Saslusace vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2