Nova sedmica je pocela:Astro desavanja od 20. do 27.maja!

Nova sedmica je pocela:Astro desavanja od 20. do 27.maja!

2024-05-19 Off By Admin

VAGA

Ovo je sedmica kada ce mnogo toga biti na vama. Bice sve moguce i vi ste neko ko ce uspeti da dobije ono sto je zeleo. Vazno je da ne odustajete od onog sto zelite i da idete ka svom cilju korak po korak.

 

SKORPIJA

Ljubomora vase voljene osobe vam pravi velike probleme. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da znate da je ona takva samo zato sto vas iskreno voli. Dajte joj priliku da vam svoju ljubav dokaze na delu. Bice ovo zanimljiv period.

 

STRELAC

Ova sedmica ce doneti uspeh na polju emocija. Moramo da kazemo da je doslo vreme da neko od vas stigne do svog cilja. Bice ovo prilika kada cete moci da kazete da ste dobili sve o cemu ste mastali. Za neke od vas sledi susret koji moze da promeni sve.

 

JARAC

Konacno su pred vama dani za promene na bolje. Nemojte odustajati od svojih planova. Nova sedmica maja ce ujedno biti prilika da nastavite gde ste stali sa nekim iz vase proslosti. Cini se da ce neko moci da kaze da mu sledi ljubavno pomirenje.

 

 VODOLIJA

Nemojte odustajati od onog sto zelite. Jednom lavu je stalo do vas. Ako odlucite da mu date priliku znajte da su velike sanse da cete moci da kazete da ste voljeni i da ste srecni. On je itekako neko ko sa vama ima iskrene namere.

 

RIBE

Ono sto je vazno da kazemo jeste da vas voli jedan rak. On je neko ko je spreman da se bori za vas i ko zeli da vas usreci. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Recite istinu ma koliko da ona bila bolna.

Stranice: 1 2