Narednih mesec dana:Zvezde ce cuvati osobe rodjene u junu!

Narednih mesec dana:Zvezde ce cuvati osobe rodjene u junu!

2024-05-19 Off By Admin

VAGA

Pokazite odredjene namere u vezi sa jednom skorpijom. Ako zelite biti rivali, sa njom se ne mozete porediti i ne usudjujte se. Ali  ako osecate da se zaljubljujete, znajte da ce vam dati srce. Sama je i usamljena, trenutno.

 

SKORPIJA

Osecate se da ste i sami i usamljeni i da vas nece emotivna sreca. Mada nekoga jako volite, nikako da vam se uzvrati. Zvezde vas prate na putu emotivnih lomova i ovaj put vas uzimaju pod svoju zastitu. Samo sto niste sreli jednu vagu!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Bicete neko uporan u nameri da se dodvori jednome jarcu. Svidja vam se i nikako da vas udostoji paznje. Vase emocije ce rasti kao reka i vreme pred vama je da ce se pretociti u ljubav. Ni on vam nece moci odoleti uskoro.

 

JARAC

Ni sami ne znate kako, ali ce vam se desiti iznenadna ljubav. Uskoro necete moci odoleti jednome strelcu koji vas je dugo posmatrao. Nije da niste bili zainteresovani, ali ce se stvari okrenuti u momentu. Zavolecete i biti voljeni istovremeno.

 

VODOLIJA

Budite spremni da vise popustate i da se ne inatite. Vasa sreca je da cete moci da predjete preko svoga ponosa. Tako cete konacno da popuste sve vase kocnice koje su vas do sada sputavale. U narednom periodu cete slediti svoje srce, a ne razum.

 

RIBE

Do vas je sve i zato idite za onim sto je prioritet. Vasi ciljevi se moraju  isturiti u prvi plan. Vasa osecanja cete za sada drzati po strani, dok sredite poslovne brige. A onda cete da krenete za osecanjima srca koja vas vuku jednoj osobi.

Stranice: 1 2