Naredna tri dana: Ovim zodijacima veliko razocarenje jer ce biti izdani od osobe koju vole!

Naredna tri dana: Ovim zodijacima veliko razocarenje jer ce biti izdani od osobe koju vole!

2024-05-18 Off By Admin

VAGA

Nesto ce vam krenuti neocekivano lose. Bas gde ste mislili da ce biti sreca, vas ce docekati razocarenje. Mozda je moglo sve biti drugacije da ste se i sami snasli na vreme. Ipak niste sto vec do sada niste imali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Srce vas vuce ka osobi do koje vam je stalo. Vas razum vas vuce sto dalje od nje, i vi ne znate sta cete! Mozda je najbolje da sacekate malo i da ne brzate. Neka vreme ucini svoje, ako ste sudjeni jedno drugome!

 

STRELAC

Nemojte da se okrecete dalje od srca koje vas vodi. Priznajte sebi da ste zaljubljeni i da su ovo dani za vase prave emocije. Vasa  ljubav bi mogla tek da procveta i zato ne odustajite. Sledite put srca.

 

JARAC

Mozete i vi da se ispravite i da ucite na svojim greskama. Mozete, ali necete hteti, jer ce krivica druge strane da dodje do izrazaja. Bicete izdani od one koju volite, tako da ce sama od sebe da vam se predstavi kao vase veliko razocarenje.

 

VODOLIJA

Niste svesni da vas neko posmatra i da to cini sa oprezom. Mozda se u vas zaljubljuje, a da to ne zeli da se vidi. Mozda ste i sami  postavili neku distancu da vam je tesko prici. Slede dani u kojima cete moci da se usmerite jedno ka drugome.

 

RIBE

Samo napred i nemojte da se okrecete za sobom. Iza vas ostaje razocarenje, a zivot vam donosi nove dane. Napred je vasa sreca i zato idite u buduce dane sa zeljom da krenete dalje. Ne samo u promene, no i u nove ljubavi.

Stranice: 1 2