Vikend desavanja:Za neke znakove se sve menja tokom subote i nedelje!

Vikend desavanja:Za neke znakove se sve menja tokom subote i nedelje!

2024-05-17 Off By Admin

 VAGA

Jako je vazno da kazemo da ce vikend doneti jako lepe vesti. Moguce je da ce neko iz vase proslosti sa vama zeleti da nastavi tamo gde je stao. Samo cinite onako kako nalaze srce i nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

 SKORPIJA

Ono sto treba da znate jeste da ce tokom vikenda doci do toga da vam se zelje ostvare. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Nemojte da dozvolite da vam neko kreira zivot.

 

 STRELAC

Ovaj vikend ce biti prilika da se posvetite sebi. Bitno je da kazemo da ste voljeni. nekome je stalo do toga da vam svoju ljubav dokaze na delu. Samo cinite onako kako nalaze srce. Ovo je vas srecan period, bez imalo sumnje. Nemojte to zaboraviti.

 

 JARAC

Nemojte dozvoliti da vas proslost vuce. Tamo se nista nije promenilo. Ma koliko da vam je do nekoga stalo…Ostavite ono sto je proslo iza sebe. Upoznacete nekoga ko bi mogao da vas voli na pravi nacin ali je vazno da znate tacno sta zelite.

 

 VODOLIJA

Ovo je vas srecan period.Tokom vikenda koji sledi cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Da pre svega upoznate nekoga ko bi mogao da bude poseban u vasem zivotu. Ovo je vas srecan period i svakako da iznenadjenja slede.

 

 RIBE

Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Nemojte da dozvolite da vam neko prica bajke, a da vi svesno pristajete na tudje uslove. Neka ovaj vikend bude prilika da uzmete svoj zivot u svoje ruke. Imate prava na to, pa makar to bila i greska.

Stranice: 1 2