Horoskop po ciganskim kartama do kraja meseca: Ovaj znak ce imati najvise srece!

Horoskop po ciganskim kartama do kraja meseca: Ovaj znak ce imati najvise srece!

2024-05-17 0 By Admin

VAGA

Ovo ce biti period kada ce zvezde biti na vasoj  strani. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da ne smete da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Ako postoji neko do koga vam je stalo, vreme je da mu to i kazete. A ako vas neko voli,a vi tu osobu ne zelite u svojoj blizini, znajte da je u redu da krenete dalje… Da joj okrenete ledja za sva vremena…

 

 SKORPIJA

Jedan lav je spreman na sve ne bi li vas imao kraj sebe. To je ono sto moramo da kazemo. Uzivajte u tome. Ali, za slucaj da  prema njemu nemate emocije i   ne zelite ga kraj sebe, znajte da je najbolje da mu za sva vremena okrenete ledja. Razmislite o tome. Nekada se najlepse stvari dese kada im se najmanje nadamo…

 

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas voli jedan lav. On je spreman na sve ne bi li vas imao pored sebe.  Ali,   ljubav sa njim nije nesto sto vam sada treba.

On je neko ko mnogo obecava, a tako malo cini. Vreme je da krenete dalje i da naucite da cuvate ono do cega vam je stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Emocije ce vam biti na prvom mestu u danima koji su pred nama.

Mozemo da kazemo da je izvesno da cete  dobiti sansu da sredite svoj ljubavni  zivot. Ako postoji neko do koga vam je stalo onda treba tu osobu da cuvate. I da shvatite da vam ponos nece doneti nista dobro. Razmislite o tome.

 

 VODOLIJA

Dolaze dani kada ce cuda da se dese u vasem zivotu. Ovaj horoskop po ciganskim kartama je znak da dolaze dani kada cete konacno dobiti sve ono o cemu ste do sada samo mastali. Samo nemojte odustajati od onog do cega vam je stalo. Uzivajte u ljubavi, jer se ona desi  onda kada se najmanje nadamo. Vama se smesi sreca.

 RIBE

Konacno cete napokon shvatiti ko je osoba prema kojoj gajite emocije. To je ono sto moramo da kazemo. Ako postoji neko do koga vam je stalo, cuvajte tu osobu.

Ako ste slobodni, nema razloga da ne date sansu jednoj devici. Spremna je da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav!

Stranice: 1 2