Zodijaci srecnici:Najvise srece tokom sedam dana,imace samo dva zodijaka!

Zodijaci srecnici:Najvise srece tokom sedam dana,imace samo dva zodijaka!

2024-05-16 Off By Admin

VAGA

Niste spremni da krenete sami i da donosite nove odluke. Sve sto ste do sada resili, nekako se pokazalo kao pogresno. Ovih dana cete morati doneti neke vazne odluke koje ce biti vrlo znacajne.

 

SKORPIJA

Budite vazni i ostanite odvazni jer cete to i zasluziti. Konacno cete biti medju onima sto kazu da su srecnici zodijaci. Zato cete uzivati ovih dana i biti spremni da svoju srecu podelite sa bliznjima. Oni iskreni ce se radovati, bas koliko i vi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Nemojte da se drzite nekih pravila, niti ubedjenja da cete moci sta hocete. Vreme je da budete  u skladu sa svojim mogucnostima. Nemojte nista da cinite sto mislite da necete moci. Bolje je da ostanete u zlatnoj sredini ovih dana.

 

JARAC

Okrenite se boljim koracima i probajte biti konkretni. Vasa sreca je da cete moci da se priblizite jednoj ribi. I ona je vas primetila, ali ceka na vas korak. Ucinite ga i ne oklevajte. Mozda je put do vase srece blizi nego sto mislite!

 

VODOLIJA

Niste ni mogli pomisliti da cete biti rivali, vi i jedan jarac. U nadmetanju do srca jedne ribe, vodite pravu trku. Vasa je sreca sto cete shvatiti da je on vise voli i da gaji jaca osecanja. I da nije tako, bice mnogo snazniji sto se tice volje.

 

RIBE

Budite odlucni i oprezni da vidite ko vas voli. Mada oko vas oblecu  udvaraci, jedan ce jarac da nadmasi bas sve njih. Mozda su ovo dani da shvatite da ste voljena osoba. Ali da cete srce dati onome koga vase srce odabere. I cija ljubav bude jaca!

Stranice: 1 2