Naredna 72.sata su savrsena prilika da ovi znaci nadju srodnu dusu!

Naredna 72.sata su savrsena prilika da ovi znaci nadju srodnu dusu!

2024-05-16 Off By Admin

VAGA

Za srodnu dusu nikad nije kasno, a vas ce naci bas ovih dana.Vreme je da se okrenete osobi koju cete sresti. Ona ce u vama prepoznati svoju srodnu dusu. A vama ce tek trebati casak vise.

 

SKORPIJA

Ne morate ove dane pamtiti ni po cemu, ali mozda ih pudete pamtili.Sledi vam neocekivani susret. Bice to opet vracanje na staro i vracanje u proslost. Ponovo ste na pocetku srece.  I to ce vas vratiti u bolje dane i lepsa desavanja.

 

STRELAC

Ljubav vam se desava, ali nemate mnogo vremena za sebe i emocije. Morate da ispratite emocije, ali vas posao dekoncentrise u tome. Ipak   moracete da nadjete neku granicu da imate vreme za sve. A opet da nista ne zapostavite. Niti svoje radno, a niti svoje emotivno polje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Od vas se ceka da budete odredjeniji i da znate sta vam je ciniti. Ne dajte se zbuniti, jer vasu zbunjenost neko upravo zeli. Jedna odredjena osoba cini sve da bi preuzela vase poene za sebe. Ko je to tako mudar i lukav?

 

VODOLIJA

Sirite svoje negativne misli i pustate da vas vodi negativna energija. Ne smete vise  tako, vec cete morati da razbistrite i svoje misli i svoju glavu. Mozda vam jedna nezna riba pomogne da savladate neraspolozenje.

 

RIBE

Vreme je da svoju srodnu dusu tek sretnete i da joj ulijete samopouzdanje.  Primeticete da mu to fali i da nije nesto posebno raspolozen. Od vas se ceka da obojite njegov svet i zivot veselijim bojama. Zato se usmerite ka nekome ko ce vas gledati sa ljubavlju u ocima.

Stranice: 1 2