Blizanci i Ovan:Vas horoskop za sledecu sedmicu!

Blizanci i Ovan:Vas horoskop za sledecu sedmicu!

2024-05-16 Off By Admin

 

 OVAN

Poruka koju imamo za vas za sledecu sedmicu se odnosi na to da ne treba ni u kom slucaju da gledate u proslost. Moramo da kazemo da je jasno da ce jedna vasa bivsa ljubav sa vama zeleti jos jednu priliku. Da li ce doci do toga, to je samo na vama… Ali moramo da kazemo da je cinjenica da ste od te osobe i dalje iskreno voljeni.

Ako osecate isto, ako je i vama stalo, onda ce vas ovo jako obradovati, jer cete sledecu sedmicu doziveti kao nagradu sudbine za sva ona dobra dela koja ste napravili.

Ovo ce takodje biti sedmica tokom koje cete naporno raditi, ali je vazno da znate da ce vam se i isplatiti. Vas bez imalo sumnje neko voli iskreno. Sve ostalo je samo na vama.

Nemojte da dozvolite da vam neko prica kako cete ziveti, niti koga cete voleti. Ucinite bas onako kako vi licno smatrate da treba. Radite onako kako vas cini srecnima i sve ce doci na svoje.

Ono sto je vrlo vazno da naglasimo jeste da ce neke velike tajne izaci na videlo u danima koji slede. Neke od njih bi mogle da vam slome srce. Ali, jedino sto vama ostaje jeste da budete jaki. Da nadjete nacina da izdrzite ono lose, sto vas, mozda ceka.

No, svakako, posle svake kise dodje sunce.

Stranice: 1 2