Astro vesti koje menjaju sve:Ovom znaku sledi poziv od bivseg, a ovaj saznaje veliku bolnu istinu…

Astro vesti koje menjaju sve:Ovom znaku sledi poziv od bivseg, a ovaj saznaje veliku bolnu istinu…

2024-05-16 0 By Admin

VAGA

Vasa  osecanja ce vas voditi osobi koja je bila  vasa velika ljubav. Za nju ste cinili sve i  cinicete i dalje, samo da vam se ukaze sansa. Ipak nece biti onako kako sve ocekujete, i kako se nadate.Bicete spremni da se i dalje trudite, ali tek vas ceka nesto neprijatno.Istina koja ce zaboleti.

 

SKORPIJA

Osecate se nervozno i rastrojeno, a vas astro vas upozorava da se sredite.Ovako kako se trenutno ponasate nece moci vise, jer cinite gore. Vi mislite da cinite  dobro sto ste otvoreni, ali verujte da cinite gore. Zasto svoje trenutno stanje koje je komplikovano, samo jos dodatno komplikujete?

 

STRELAC

Nece vam biti lako jer imate velike namere, a male su vam sanse za njih. Posto ste borac, izboricete se i necete odustajati jos. Cinicete bas sve pre nego se licno uverite da li imate ili nemate sanse! Pred vama su  nove mogucnosti, ali astro vam ukazuje zamku koju vam ljubomorci postavljaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Niko vas nije  terao da se  okrenete  u kontra smeru, ali kao da ste to ucinili namerno. Bice da vam je dosadilo da se zamajavate u vezi koja to ne prilici da bude.Kao da vas je neko savetovao da okrenete ledja jednoj osobi, kako bi shvatila koliko joj znacite.Astro podrzava vas mudar korak.

 

VODOLIJA

Vas astro ce imati savet za vas, a on ce biti jako dobronameran. Vreme je da spustite loptu i da budete mudri u sadasnjoj poziciji. Malo sagledajte stvari sa strane, malo  budite nepristrasni i videcete sve u boljem svetlu. Vreme je da se sloze sve kocke  koje nisu bile u normali.

 

RIBE

Mozda biste trebali da odobrite jedan poziv, ali nikako da se odlucite. Nisu reci  tako skupe da vas  neko mora moliti da mu se obratite. Pustite srcu na volju i samo okrenite dobro poznati broj. Nek razum malo ostane po strani, jer radi se o vasoj sreci. Astro je upravo prognozira, kao vrlo mogucu.

Stranice: 1 2