Cetvrtak,petak,subota:Tri dana koja ce moci da promene bas sve!

Cetvrtak,petak,subota:Tri dana koja ce moci da promene bas sve!

2024-05-15 Off By Admin

VAGA

Ono sto treba da znate jeste da je doslo vreme da dobijete ono do cega vam je stalo. Bice ovo sjajan dan za vas i nema sumnje da cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Iznenadjenja  ce biti moguca u danima koji su pred nama.

 

 SKORPIJA

Ovo je period kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Sve ostalo je samo na vama ali je bitno da uzivate u naletu emocija. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Ucinite onako kako nalaze srce jer cete samo u tom slucaju moci da kazete da ste srecni.

 

STRELAC

Ovo je vreme za promene. Kada neko ima tako veliko srce kao vi onda pre ili kasnije i pronadje svoju srodnu dusu. Sve ce doci na svoje, a vi ste znak koji ce moci da se pohvali sa tim da je dobio ono do cega mu je stalo.

 

 JARAC

Nemojte odustajati. Samo nemojte dizati ruke od onog sto zelite, i idite ka svom cilju. Ovo ce biti dani kada cete uspeti u svojim namerama i moci da kazete da ce cuda biti moguca. Ovo je vas srecan period. Mislite o tome.

 

VODOLIJA

Ovo je  period kada je neko spreman da vam svoju emociju dokaze na delu. Naredna tri dana ce doneti mogucnost ostvarenja  jedne velike zelje. Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da postoji neko iz vase proslosti ko vas voli iskreno. Dakle, ovo je sjajno vreme za pomirenja, i cini se da ce sve doci na svoje.

 

 RIBE

Konacno su pred vama dani za promene. Bice ovo period kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite i jasno je da cete konacno spoznati sta je to prava ljubav. Neko je spreman da vam u svemu bude podrska i oslonac i da vam u svemu bude najbolji prijatelj, pa tek onda ljubav. Bice ovo zanimljiv period.

Stranice: 1 2