Cetvrtak,petak,subota:Tri dana koja ce moci da promene bas sve!

Cetvrtak,petak,subota:Tri dana koja ce moci da promene bas sve!

2024-05-15 Off By Admin

 Vazno je da kazemo da ce naredna tri dana doneti mnogo toga. Bice onih koji ce doneti vaznu odluku.

 

OVAN

Naredna tri dana ce doneti samo ono sto zelite. Vazno je da kazemo da cete moci da kazete da ste dobili ono sto zeli vase srce. Znak ste koji se bori za ono do cega mu je stalo i to cete konacno dobiti. Sve dolazi na svoje.

 

BIK

Moramo da kazemo da ste vi neko ko ce moci da kaze da je uspeo u onome sto zeli. Dakle na vama je sve ostalo. Samo nemojte odustajati od svojih snova i planova. Neko je spreman da vam svoju ljubav na delu dokaze i sve ostalo je samo na vama. Krece vam sjajan period.

 

BLIZANCI

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je doslo vreme za ljubav. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Nemojte odustajati od onog sto naumite vec idite korak po korak ka svom cilju. Bice ovo period za promene.

 

RAK

Morate znati sta je ono sto zelite. Jednom lavu je stalo do vas i voli vas kao sto vas niko nije voleo. Sve ostalo je do vas, i vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je uspeo u onome sto zeli. Vazno je da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite jer moze skupo da vas kosta.

 

LAV

Naredna tri dana ce biti prilika da se posvetite sebi. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Sreca je konacno tu, a vi napokon srecniji nego ikada do sada. Bice ovo dani tokom kojih cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo.

 

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme za promene. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Ljubav sledi u vasem zivotu i vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je stigao do svog cilja. Slede vam dani kada sledi i niz promena koje niko nije ocekivao.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2