Do 10. juna:Vreme je za dve najlepse carobne reci,i cuce ih ovi zodijaci!

Do 10. juna:Vreme je za dve najlepse carobne reci,i cuce ih ovi zodijaci!

2024-05-14 Off By Admin

VAGA

Vasa sreca pliva rekom emocija koje vas vuku ka jednom strelcu. Od vas se ceka da budete spremni da se iskazete u svojim osecanjima. Nemojte da se radujete na prazno da ste nasli ljubav svoga zivota. Ucinite nesto konkretno.

 

SKORPIJA

Budite spremni da se okrenete boljim koracima i da se radujete. Vasa osecanja ce vas povesti ka onoj koja vam upravo zeli nesto priznati. Vreme je da cujete dve najlepse carobne reci. Cucete ih, a bicete i iznenadjeni, i ujedno i obradovani njima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vama sleduju bolji dani, ali cete bez obzira, raditi mnogo. Od vas se ceka da budete svesni da vase obaveze ne moze niko otaljavati. Vase je da se bavite obavezama. Ipak cete se i druziti sa onim ko vas zove u drustvo. I posebno ce vam biti drago zbog jedne osobe.

 

JARAC

Vasa zelja je da se okrenete napred i da znate svoje ciljeve. Vreme je da se vasi prioriteti stave u prvi plan. Do sada ste bili u zadnjem planu, ali se u narednom periodu zelite pokazati u najboljem svetlu.

 

VODOLIJA

Vasa sreca ce uskoro da vas povede napred. Konacno se usmerite onome ko vas zanima. Bice to onaj za kojeg kuca vase srce, i vasa sreca  je moguca samo sa njime. Sve sto zelite od zivota, zelite da gradite sa njime i ni sa kim vise!

 

RIBE

Morate znati ko vas zanima i kome vas vode vasa osecanja.Vase srce ce da pokaze da ste spremni da sledite put koji vodi ispunjenju vasih snova. Moracete da odredite smer, ali i da imate odredjenu granicu. Idite samo za mogucim stvarima, ne za nemogucim.

 

Stranice: 1 2