Do 10. juna:Vreme je za dve najlepse carobne reci,i cuce ih ovi zodijaci!

Do 10. juna:Vreme je za dve najlepse carobne reci,i cuce ih ovi zodijaci!

2024-05-14 Off By Admin

Vreme je za dve najlepse carobne reci  i cuce ih ovi znaci!

OVAN

Osecate da se zaljubljujete i da da pocinjete da volite jednu osobu. Zelite joj reci carobne reci, i biti neko ko vise nece kriti svoja osecanja. Ako ste ih i krili do sada, od sada cete se truditi da  budete jasni i direktni.

 

BIK

Svesni ste i ubedjeni da vas nece nista lepo snaci, ali se varate. Mada ste u losim radnim uslovima, nemojte da preterujete. Tek ste zapoceli nove radne obaveze i pocnite da mislite kao na pocetak koji je uvek tezak. Bice bolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasa ce sreca da plane kad krenu dve najlepse carobne reci. Ne samo da planirate da ih kazete i da cete ih reci.  Vi zivite za trenutak da vam budu uzvracene i da ih cujete svojim usima.

 

RAK

Pokazite da cete se radovati i da cete znati da neke stvari okrenete u svoju korist. Od vas se ceka da budete spremni da se odazovete na poziv jedne osobe. Necete zazaliti, jer krecu neke povoljnosti za vas, a da im se ne nadate.

 

LAV

Jedna skorpija stalno pita za vas i raspituje se zasto joj se ne javljate. I ako to ne zelite, ili ako zelite, ne dajte da na vas utice bilo ko. Cak ni ona kojoj se svakako nadate, ali ne delujete tako! Makar i vase odluke bile klimave, ili neopozive, ne dajte da na vas utice bilo ko.

 

DEVICA

Niste u poziciji da volite sebe i da se radujete zbog onoga sto zelite. Pa i ako niste, nemojte da se obeshrabrite. Ostanite uporni da se nesto menja na bolje i da licno uticete na promene u svome zivotu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2