Utorak,sreda,cetvrtak:Sasvim obicni dani donece mir u dusi i srecu u srce ovog zodijaka!

Utorak,sreda,cetvrtak:Sasvim obicni dani donece mir u dusi i srecu u srce ovog zodijaka!

2024-05-13 Off By Admin

VAGA

Ponasate se tako kao da morate da cinite sve sto cinite! Vase su obaveze neizostavne, vase su odluke odmerene i na snazi. Vreme je da malo prodisete i da se opustite. Ne morate ni vi bas sve sami!

 

SKORPIJA

Za vas kao da ne vaze neka pravila koja postavljate drugima. Znate da nadjete neki red i odredjen raspored za sebe. Ovih dana cete morati da razumete i druge. Posebno osobu koja daje svoj maksimum na svim poljima.

 

STRELAC

Ne znate kako se postaviti sa odredjenim osecanjima. Postujete neka svoja pravila, i plasite se da zauzmete stav. Ovo su dani u kojima cete moci pokazati sta osecate. Pravila su tu da bi se i ispunjava i postovala. Ne morate ih se drzati strogo.

 

JARAC

Naivno verujete u ljubav osobe koja vam donosi mir u dusi i srecu u srcu.  Plasite se da vam se pokaze istina, a zivite u neizvesnosti. Od vas se ceka da se licno zalozite da se druga strana izjasni. Ne zivite u zabludi!

 

VODOLIJA

Ljutiti ste ovih dana i sve vam smeta. Najgore od svega jeste sto se vase neraspolozenje prenosi i na druge. Pored mnogo obaveza koje vas cekaju, imacete i velike izdatke. Nadjite prioritetne izdatke, smanjite ih.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Vreme je da se smirite i da prihvatite ove dane kao novi pocetak. Zaboravite sve lose i krenite napred. Pred vama su novi dani koji sa sobom nose i nove sanse. Morate menjati sve jer bez promena nema nicega. Vreme je da sebi stvorite nove i bolje sanse za novi pocetak.

Stranice: 1 2