Sledecih sedam dana karma nagradjuje:Jedan znak ce biti nagradjen srecom!

Sledecih sedam dana karma nagradjuje:Jedan znak ce biti nagradjen srecom!

2024-05-13 0 By Admin

VAGA

Drage Vage, ovo ce biti vasa sedmica srece jer vas karma njome nagradjuje…

Posao:

Imali ste mnogo prepreka i losih situacija, koje ste srecom savladali.Uspecete da se okrenete sebi i svome radu, gledajuci samo da ostvarite svoj cilj.Naravno da mislite na svoj uspeh, kako moralni, tako i onaj sto se vidi u novcaniku.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zato cete marljivo raditi i izvrsavati sve svoje poslove i na radnom mestu i van njega. Tako cete olaksati svome partneru, a sebi cete pomoci, kako odavno niste bili u prilici. Doci cete do izrazaja, i odjednom postati neko i vazan i bitan.

Mozda ste to i prizeljkivali, ali ste se i plasili i dvoumili. Sto se tice vaseg radnog polja,uspecete da se povucete sa slepog koloseka i upadnete u masinu.

Radicete bez stresa i trzavica, bez pritiska da ste nespremni da odgovorite svim zahtevima. I ovih sedam dana cete biti ponosni na svoj rad i vi licno,ali i vasi pretpostavljeni.Krenulo vas jer ste miljenik zvezda…

Ljubav:

Uporedo sa vasim napretkom na radnom polju, tako ce i vas napredak na emotivnom polju postati vidan i znacajan. Vreme je da se odluce neke vazne stvari, a vi ste tu uvek bili labavi i nesigurni.

Vase emotivno polje se ljuljalo i levo i desno  i konacno ce se sve srediti.Bas kao da niste imali ni bure, ni oluje, sve ce da dodje na svoje mesto. To cete shvatiti i vi i vas partner.I oboje cete biti pocastvovani srecom, jer vas karma  srecom casti.

Tako cete srediti svoje razmirice, dileme u koje ste upadali.I naci cete sve odgovore na svoja sva pitanja i podpitanja srca. Karma ce biti na vasoj strani i emotivno, jer ste i zasluzili svojom dobrotom i svojom strpljivoscu.

Zdravlje:

Vase zdravlje ce za sada biti dobro.Niste bas u nekoj kondiciji jer previse ste na zatvorenom.Pokusajte da vise vremena provedete na otvorenom i da se vise krecete.Malo svezeg vazduha i zdrav nacin zivota, sve ce da poboljsa znatno bolje.

Stranice: 1 2