Evo koji ce znak u narednom periodu postati najsrecniji u ljubavi!

Evo koji ce znak u narednom periodu postati najsrecniji u ljubavi!

2024-05-13 0 By Admin

VAGA

Najsrecniji  niste nikada bili ali mozda cete biti uskoro.Vreme je da se snadjete onako kako znate i da svojoj sreci licno samo vi doprinesete koliko mozete. Ljubav se desi, ili se ne desi, a vi morate znati da li vas ceka, i sta je ono sto vas ceka. Pred vama su neka nova poznastva.

 

SKORPIJA

Mozda slede neke nove stvari kojima se niste nadali. Bicete prijatno iznenadjeni nekim stvarima koje ce vam se neocekivano desiti. Od vas zavisi kako cete ih usmeriti i u kojem ce pravcu da poteknu. Postoji mogucnost da vam svce krene narukuida se desiprokret kakav niste ocekivali.

 

STRELAC

Niste uspeli u svojoj nameri  i sada je vreme da se okrenete novomkoraku. Ako niste uspeli u jednom naumu,uvek vampredstoji nova sansa, druga, treca. Najsrecniji cete biti onda kada kraj sebe vidite jednu  ribu koja ce vas voleti. I koja ce vas gledati sa ljubavlju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Niste svesni sta vas ceka ali cete tekbiti. Tek kad vam se dese neke odredjene stvari, shvaticete sta vas ceka, a to ce biti ljubav na prvi pogled.Od vas sve zavisi i sta cete dalje i kao cete se postaviti. Gledajte da ne prokockate sansu   koja vam se pruza. Mozete biti najsrecniji!

 

VODOLIJA

Srce vas vodi u smeru koji vas vuce levo i desno, a morate se usmeriti.Pokazite da cete znati da se upravite na ispravan kolosek i da cete odrediti svoje ciljeve. Ne idite slepim kolosekom koji vas vuce, nego idite pravo. I sreca je pred vama daleko izvesnija.

 

RIBE

Imate sansu kod jednog lava i dajte mu priliku. Od vas se ceka da budete spremni da idete za zeljama. Ako ga ubrajate u svoje zelje i svoje porioritete, znajte da cete imati lep naredni period. Vec vas tajno voli neko iz vase blizine. Jako je vazno da sacuvate tu sansu za srecu koju imate.

Stranice: 1 2