Do kraja maja:Lavovi moraju zaigrati na zadnju kartu, Strelci idu na sve ili nista…

Do kraja maja:Lavovi moraju zaigrati na zadnju kartu, Strelci idu na sve ili nista…

2024-05-13 Off By Admin

VAGA

Imacete mnogo radnih obaveza, ali radno polje nece omesti vase planove. Ne zelite samo da radite, vec i da pokazete da se mozete usmeriti i na druga polja. Povedite malo racuna o svom emotivnom polju. Do kraja maja slede promene.

 

SKORPIJA

Niste svesni kako vreme brzo prolazi i kako vam je tesko. Nista  vam se lepo ne desava, a vreme tece kao reka. Krajnje je vreme da razmislite o svom licnom zivotu. Vreme je za novi list.

 

STRELAC

Moracete da idete na sve ili nista i da se konacno  usmerite. Svakako da  idete napred, ali morate imati konkretan cilj. Ako ne pokusate sve sto je do vas, necete znati da li imate sanse kod jedne osobe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Budite odredjeniji kada su vasa osecanja u pitanju. Neko vam se dopada, a vase srce nikako da se sredi. Morate tacno znati sta osecate i sta zelite. I to i pokazati, umesto sto gusite svoja osecanja. Pokazite da ste zaljubljeni i da volite!

 

VODOLIJA

U narednom periodu cete mnogo vise raditi,  ali mislite i na sebe. Moracete da povedete racuna o svome zdravlju. Nece problem biti u vasem poslu, nego u vama i vasoj organizaciji. Vreme je da rasporedite svoje obaveze. Ne morate jedan dan da radite ceo dan, a sutradan da se izlezavate.

 

RIBE

Budite jaki  i pokazite da cete moci da se nosite sa svim sto sledi. Naredni period ce biti jako tezak, ali vi ste spremni na sve. Ne plasite se posla, pa cete vredno raditi. Ali cete gledati da se malo i zabavite sa drustvom koje zove.

Stranice: 1 2