Sve je moguce:Cudo zvano nemoguca ljubav,desice se ovim znacima!

Sve je moguce:Cudo zvano nemoguca ljubav,desice se ovim znacima!

2024-05-12 Off By Admin

VAGA

Jednostavno ne znate da budete drugaciji. Savesni ste i sve gledate da postpate pravedno, kako ne biste koga povredili. Razmislite malo ko se prema vama ponasa isto? Bice da je toj osobi stalo do vas i da vas jedino ona podrzava i uvazava u svemu.

 

SKORPIJA

Ne znate kako se postaviti u odredjenoj situaciji. Vreme je da budete spremni da se okrenete u smeru ljubavi. I mada ste u fazi zabranjene ljubavi, upravo ce vam se desiti cudo. Slede trenuci kada je sve moguce. Cak i cudo zvano nemoguca ljubav!

 

STRELAC

Imate obaveze na koje nikako da se oslonite i da ih shvatite ozbiljno. Vas zivot je sve vise zaokupljen nekim idejama. One vam ne dovode u pitanje vas rad, ali vas remete da ga obavljate valjano. Uozbiljite se i shvatite od cega se zivi!

 

JARAC

Ne morate da lupate glavu onim sto ce svakako biti. Ne mozete izbeci ni teske dane, bas kao sto necete sakriti svoju srecu. Osecanja su cudo, a vi idite za svakodnevicom. Gledajte da zivite za danas, umesto sto se optereceni sutrosnjim desavanjima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Okrenite se svome bicu i pomirite da sve u zivotu bude i prodje. I kod vas se desava preokret i zamena uloga. Vasa sreca je nesto vrlo sporno, i prihvatite cinjenice da se okrece kolo. Svima malo srece, malo tuge, pa i vama. I tako redom!

 

RIBE

Morate se miriti sa cinjenicama, pa ih i prihvatiti. I ne mozete i ne morate to bas uvek, ali sada biste trebali. Ako prihvatite stvari onakvim kakve jesu, bice vam lakse. Tako samo sebi inite uslugu da ste jasni na cemu ste i u kakvoj poziciji.

Stranice: 1 2