Sve je moguce:Cudo zvano nemoguca ljubav,desice se ovim znacima!

Sve je moguce:Cudo zvano nemoguca ljubav,desice se ovim znacima!

2024-05-12 Off By Admin

Sve je moguce, pa ce i cudo zvano nemoguca ljubav, konacno da se desi ovim znacima!

OVAN

Vasa je sreca da se mozete usmeriti i konacno naci cilj. Vec ste poceli da sebi odredjujete prioritete, a do skora ste bili zbunjeni. Cudo je da ste se konacno opredelili za svoje emotivno polje. Vreme je da se popravi.

 

BIK

Niste mogli zamisliti koliko cete biti u teskoj poziciji. Tek sada vidite kolike su bile vase  zablude nerealne. Vreme je da shvatite da ste neko ko nije znao da ceni ono sto ima. Zato cete ovih dana da nekima priredite cudo, i da im se pozalite.

 

BLIZANCI

Nemate za cime da zalite, niti da se radujete, vec idete dan za danom. Tako neoptereceni ulazite u novi period. Ako vam  se ukaze povoljna sansa za bilosta, vi cete je iskoristiti. Mudrost vam je jaca osobina i nista necete prepustiti slucaju.

 

RAK

Misli vam lete napred i ka osobi do koje vam je stalo. Zasto kada znate da je to za vas nemoguca ljubav?Nemate pojma sta vas ceka, a to ce biti cudo za vas. To cudo zvano nemoguca ljubav, samo sto vam se nije desilo!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Vasa osecanja blede i konacno ste na putu da sve zaboravite. Odavno je bilo vreme da zaboravite proslost i krenete dalje. Vreme je za nove susrete i nove korake na svim poljima. Posebno na emotivnom polju koje je dozivelo propast.

 

DEVICA

Budite otvoreni sto se tice jedne osobe. Ona ocekuje da joj se poverite, a svakako zasluzuje vase poverenje. Njena je ljubav ogromna i udruzena sa razumevanjem, mnogo ce vam pomoci. Bice vam podrska u svemu, posebno u periodu pred vama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2