Ponedeljak,utorak,sreda:Vreme je da ovi znaci dobiju srecu koju zasluzuju!

Ponedeljak,utorak,sreda:Vreme je da ovi znaci dobiju srecu koju zasluzuju!

2024-05-12 Off By Admin

VAGA

Konacno su pred vama dani za ljubav. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je uspeo u onome sto je naumio. Dajte sebi vremena za sve. Prva tri dana u novoj sedmici vama mogu da donesu sjajna iznenadjenja. Razmislite o tome.

 

SKORPIJA

Konacno cete spoznati sta je to prava ljubav. Neko je spreman da vam pomogne u svemu i da vam bude oslonac, podrska, rame za plakanje. Nemojte odustajati od svojih zamisli vec idite korak po korak ka svom cilju.

 

STRELAC

Vas neko voli. Neko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Dajte sebi vremena za sve i idite korak po korak ka svom cilju. Ni u kom slucaju ne treba da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Bice ovo jako lep pocetak sedmice.

 

JARAC

Moramo da kazemo da je vazno da znate da ce prva tri dana u sedmici biti prilika da se posvetite sebi. Vas neko voli iskreno. Ostalo je na vama, ali nemojte odustajati od svojih zamisli i snova. Moze vam biti lepo, uz samo malo srece.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Ovo je prilika da vam krene na bolje. Da uzivate u onome sto sledi. Postoji neko ko je iskren i spreman da se bori za vas. Bitno je da ne odustajete od svojih snova. Zivot je samo jedan, dajte sebi vreme za sve. I za dobre, velike odluke.

 

RIBE

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Ovo se pre svega odnosi na polje posla. Kada pricamo o ljubavi, vreme je da nekome okrenete ledja. Jasno je da neko nije iskren prema vama, ma koliko da vi zeleli da bude.

Stranice: 1 2