Horoskop od 13.do 20.maja: Slede dani preokreta, raskida i svadja!

Horoskop od 13.do 20.maja: Slede dani preokreta, raskida i svadja!

2024-05-12 Off By Admin

VAGA

Nikako ne zelite da se spustite na nivo da se raspravljate. Necete cak ni obrazlagati svoje odluke koje cete donositi. Niste ni duzni da polazete racune nikome, a posebno jednoj ljubomornoj osobi.

 

SKORPIJA

Odlucite se i ucinite konacan presek svega u svome zivotu. Nadjite neke ciljeve koji ce doprineti vasem boljem zivotu. Samo  od vas zavisi da li ce doci do preokreta ili manjih promena.

 

STRELAC

Zasto pokusavate da se mirite kada osecate vreme svadja i raskida? I dalje pokusavate da stvari dovedete u red i da uticete na boljitak. Ne vredi vam. Sve sto pokusavate prosto je nemoguce. Neka bude kako mora. Vi ne mozete uciniti nista, pa pustite da vreme ucini svoje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vasa emocija ce da se ostvari  i bice obostrana, na vasu srecu. Konacno cete sresti bas onu pravu i bice vam srodna dusa. Osecate da vam je sudjena sreca i dovoljan ce biti samo jedan pogled da vas uveri u obostrana osecanja. Bicete jako radosni i ponosni na novu srecu.

 

VODOLIJA

Budite svesni da morate da se snadjete i da resite haos u svojoj glavi. Od vas se ocekuje da donesete neke odredjene odluke. Niste spremni da se suocite sa odredjenim teskocama, ali cete morati. Vi ste svemoguci, moci cete! Upleli ste se i osecate se kao da ste u zamrsenom klupku.

 

  RIBE

Budite spremni da se resite svadja i da uhvatite pravac. Morate raditi na tome i vreme je da se  snadjete. Ne vredi vam da vodite razgovore koji ne donose bolja resenja. Probajte da se usmerite ka realnim resenjima, da se sve resi na najbolji moguci nacin.

 

Stranice: 1 2