Horoskop od 13.do 20.maja: Slede dani preokreta, raskida i svadja!

Horoskop od 13.do 20.maja: Slede dani preokreta, raskida i svadja!

2024-05-12 Off By Admin

Slede dani preokreta, raskida i svadja, i bice ovo dani za promene!

OVAN

Za vas ce ovo biti dani za promene pa se nadajte da ce biti i dani preokreta. Svakako da morate menjati nesto vrlo znacajno. Ako ste i imali neke neodredjene i nejasne situacije, vreme je da se srede.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Necete biti krivi samo vi, ali cete biti razlog svadja koje slede. Ne mozete da dozvolite da vas neko potcenjuje, i to neko daleko gori od vas. Zato cete biti i spremni da se zapocne svadja koja ce da obelezi ove dane.

 

BLIZANCI

I za vas slede dani preokreta i zapleta. Imacete duel sa jednim bikom i bicete jako ljuti. Zapravo, on ce svim silama pokusavati da vas naljuti, tvrdeci da ste vi krivi sto mu ne ide dobro.

 

RAK

Puno se nervirate, ali se morate pomiriti sa odredjenim cinjenicama. Uticete na neke odredjene korake, i mozete da se kladite da cete u tome uspeti. Jedna osoba vas  pokusava da dekoncentrise u vasim koracima.

 

LAV

Vasa pozicija  je nesto zabrinjavajuce, pa neka ovo budu dani preokreta i promena. Morate znati na cemu ste  i sta je ono sto biste vi hteli. Do sada niste odredjivali prioritete, ali cete sada morati.

 

DEVICA

Budite  spremni da se ohrabrite jer vas ceka teska situacija. Nece vam biti lako, ali cete pregurati ove dane. Veliki ste borac i vreme je da se izborite hrabro i dostojanstveno. Konacno se okrece kolo srece!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2