Devica i Riba:Kraljevi su kraljevi, kraljice su kraljice, ali ova dva zodijaka su posebni u svemu!

Devica i Riba:Kraljevi su kraljevi, kraljice su kraljice, ali ova dva zodijaka su posebni u svemu!

2024-05-12 Off By Admin

RIBA

Poznaju vas prijatelji, ali vas ne poznaju oni drugi. Zacudjujece je reci, ali skoro da i nema onih koji vas ne vole. Retke su osobe kojima ste trn u oku, jer ste posebni. Na vas se tesko naljutiti jer ste uvek dobri i razumni. Nikada ne dajete povoda nikome da bi morao da vas mrzi ili da u vama gleda  rivala. Vi ste posebni.

Vasa inteligencija vas stavlja na presto koji ima prava kraljica. I da se zna da tu niste samo  onako na lepe oci. Vi ste toliko dobri, razumni i realni, da to zasluzujete. Bilo kako, uvek gledate da se sredite  i ad se okrenete ka resenjima koja nikome ne smetaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Posebni ste i po tome sto niste sebicni i ne jurite samo za svojim ciljevima. Ne trazite srecu preko iole srece, ne gradite ljubav na tudjim suzama. I ne hvalite se svojim uspesima, a da znate da su drugi na rubu propasti i potonuca.

Prijatelj ste kao niko sto nije, a znate da postujete i slusate i zalopojke. Znate da cuvate tajnu i zasluzujete da vam se povere vasi prijatelji. Cesto ste im svima rame za plakanje i neko ko sanja da bude od pomoci. Prijatelj ste iz dna duse, pa zelite to i od svojih prijatelja.

U emotivnoj vezi volite i cinite sve da se veza cini trajnom i uspesnom. Ako ne ide, povlacite se i raskid prihvatate sto je moguce lakse. Realno i razumno sagledavate sve okolnosti i ne cinite nista sto bi vam otezalo. I ne samo sto bi otezalo  vama, vec i vasem partneru. Gledate da oboje izadjete nepovredjeni i zato idete napred. Napred, glavom gore, hrabro i razumno.

Stranice: 1 2