Vodolija i Bik: Neodoljivim i sarmantnim, za ova dva znaka je vreme za njihovih pet minuta srece!

Vodolija i Bik: Neodoljivim i sarmantnim, za ova dva znaka je vreme za njihovih pet minuta srece!

2024-05-11 Off By Admin

Ako ste i bili neko omalovazavan i potcenjen, konacno cete biti i hvaljeni i priznati. Vasih pet minuta srece otkucava sporo, ali otkucava…

BIK

Dragi Bikovi, ako ste i bili omalovazavani i potcenjeni, konacno cete biti i hvaljeni i priznati. Pa i ako ste bili neko koga guraju u drugi plan, verujte da vasih pet minuta stize. Pet minuta u kojima cete konacno svima pokazati i ko ste i koliko vredite. I da svakako zasluzujete mnogo vise.

Vreme je da se zna da ste tako neodoljivi i sarmantni, uvek rado vidjeni u drustvu. Posebno kada je u pitanju jedan rak koji vas srcem voli. Mozda je sada vreme za vasih pet minuta srece. Vreme da se okrenete jedno drugome i da konacno krenete ka nekim resenjima.

Do sada ste se izbegavali bez potpune nade da moze da se desi cudo. I to cudo, zvano ljubav uskoro ce se desiti samo na jedan direktan susret. Bice slucajan, iznenadjujuce spontan i delovace na oboje kao munja. Vasa ce srca da se pokrenu u minutu, a vase oci da progovore i bez reci.

Zato se ne brinite ako ste bili  potcenjeni i ignorisani do sada. Vreme je vase srece i konacno vam je sat otkucava. Tako ce se vasih pet minuita srece desiti i pre nego se nadate i pomislite da hoce ikada. Bice to vasa ljubav na prvi pogled, ona koja dodje iznenada i samo u jednome trenu. Vasa ce sreca biti ocigledna, pa se radujte sto je tako.

 

Stranice: 1 2