Dani do kraja maja bice dokaz da su cuda moguca ovim znacima!

Dani do kraja maja bice dokaz da su cuda moguca ovim znacima!

2024-05-11 0 By Admin

VAGA

Nemate nade u nove korake, ni zelje za nove dane. Osecate veliku tugu jer nikako da vam se desi prava ljubav, ni sreca. I ne slutite da ce se vasa sreca  iznenada da desi i da cete skoro preko noci  i sresti i zavoleti. Dokaz za vasu srecu, bice uskoro vase nasmejano lice i ruka u ruci sa jednom prelepom osobom.

 

SKORPIJA

Prestali ste da merite vreme jer vam se gubi osecaj vremena pod vasim obavezama.Tako vam ide dan za danom, pa je vreme da nesto i menjate. Odahnite malo i pocnite se vise druziti. Nikad se ne zna sta vas ceka, niti koga mozete sresti. Vreme je da konacno sretnete svoju srodnu dusu.

 

STRELAC

Zelite nesto, ali vas nerviraju obaveze koje ste sami sebi nametnuli.Nikako da ih poradite, a druge se gomilaju,  tako da morate naci  neki red. Vreme je da postavite neke granice, a ne da stalno budete neko ispred svih.Odahnite malo, nadjite povoda za druzenje, pa i neku ljubav.Nek vam vase srca da dokaz da vam se neko svidja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Jasno da morate menjati stavove i nacine razmisljanja. Od vas se ceka da okrenete novo poglavlje i da se odredite kako i u kojem cete smeru dalje.Pokazite da cete vi biti onaj ko ce uticati na svoje okolnosti i ko ce se boriti za nove sanse. Nece vam biti lako, ali cuda ce biti moguca, ako verujete.

 

VODOLIJA

Vase srce voli  neke nove price i zeli da ih prozivi. Jedna osoba vam je dala srce pa ga je onda uzela. Sada se jako nervirate  i ne znate kako da se izvucete iz svih svojih dilema i ljubavnih jada u koje ste upali. Sanjate da vasa veza dobije novi status i postane  mnogo bolja. I ucinicete sve da sebi date sansu.

 

RIBE

Imate dokaz za neveru bas onima koji su vas lagali.Mada cete biti  u prilici da menajte sve u vasem zivotu, nemojte im ostati duzni. Prvo ucinite sve da im pokazete da vas nisu presli i da su otkriveni. Za vas je dobro sto ste otkrili lazne prijatelje i nekoga ko vam pravi speletke.

Stranice: 1 2